Re-fund.com is een bedrijf dat particulieren, bedrijven en reisverzekeraars helpt om onverschuldigd betaalde luchthavenbelastingen van niet gebruikte vliegtickets terug te krijgen. Hierdoor kunnen de klanten van Re-fund.com hun kosten verlagen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met onze hoofdvestiging op Weteringschans 165 te Amsterdam. Wij staan ingeschreven bij de KvK van Amsterdam en bij de Nederlandse Belastingdienst. Daarnaast werken wij voor grote bekende reisverzekeraars zoals Unigarant, Allianz, ABN Amro Verzekeringen, Univé, Europeesche Verzekeringen en OHRA.
Twijfelt u aan onze e-mails of brieven dan staat het u uiteraard vrij om onze samenwerking met deze reisverzekeraars te verifiëren. U kunt de telefoonnummers van onze opdrachtgevers terugvinden in de e-mails en/of brieven die wij u sturen.

Wij zijn een efficient bedrijf en doen alles via ons geavanceerd ‘claims management systeem’ en e-mail. Door uitsluitend te communiceren per e-mail kan er ook nooit sprake zijn van miscommunicatie zoals bij een telefoongesprek. E-mails kunnen gearchiveerd worden en daar kunnen u en Re-fund.com altijd duidelijkheid verschaffen naar elkaar. Wij zijn dagelijks bereikbaar via: [email protected]

Uiteraard zijn onze werkzaamheden legaal. Het achterhouden van onverschuldigd betaalde belastingen is echter een economisch delict en dus fraude. Belastingen die niet hoeven worden afgedragen, zijn ook niet verschuldigd. Luchthavenbelastingen worden pas afgedragen door de luchtvaartmaatschappijen als de passagier daadwerkelijk is ingestapt en dus op de namenlijst staat. Als de passagier niet vliegt zijn de vooruit betaalde luchthavenbelastingen onverschuldigd en dus moeten deze worden terugbetaald aan de passagier.

Het kan soms wel 6 maanden in beslag nemen voordat het bedrag daadwerkelijk op uw rekening of creditcard is teruggestort door de luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie.

Het is NIET nodig om de bedragen voor te schieten! Wij vragen u pas om over te gaan tot betaling als u daadwerkelijk het bedrag heeft ontvangen van de luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie.

Om te voorkomen dat wij u vervolgens elke maand gaan e-mailen of brieven gaan schrijven is het verstandig om altijd te reageren op het eerste verzoek via [email protected]. Als u aangeeft dat u nog niets heeft ontvangen dan zetten wij uw dossier een aantal weken op ‘pauze’.